tapettia seinään

Olin alusta asti päättänyt, ettei meille tule tapettia seinään. En halua, että joka huoneessa on jokin oma korosteseinä värikkäällä tapetilla tai voimakkaalla kuosilla. Ei meille. Miellä seinät saavat olla enemmänkin harmonisen yksikertaisia, ja jos valkoisuutta halutaan jollain rikkoa, niin seiniin voidaan tuoda tapetin sijasta struktuuria puusta tai betonista. Mutta nyt ensimmäisen kerran törmäsin tapettiin, jonka voisin meidän seinälle laittaa. Ferm Livingin Half Moon -tapetti on ihanan yksikertainen, mutta ei missään tapauksessa valju. Siinä on juuri sopivasti rouheutta. Kuvassa oleva taulu sopii täydellisesti tapettiin ja olisi juuri sellainen minkä voisin itsekin seinälle laittaa. Nyt menee siis harkintaan, jos kuitenkin yksi tapettiseinä meille tulisi. Kiitos Desing Wash ihanasta ideasta ja kuvista!

Fern living tapetti, Kannustalon Lato-02-01

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”tapettia seinään

  1. Kiva että sait blogistani idean tapettiin! Ihana taloprojekti teillä on meneillään ja tyyliltään juuri sellainen, mistä itsekin pidän kovasti! Tulen ehdottomasti lukijaksi ja mielenkiinnolla seuraan matkaanne. Haaveilen itsekin oman talon rakentamisesta, eikä blogisi taida helpottaa tätä kuumetta ollenkaan.. 😉

    1. Kiitokset hienoista kuvista! Ja nyt kun mies on palautunut kotiin, niin sain jopa hyväksynnän tapetile! Toivotaan, että talon lopputulos on yhtä hyvä kuin haaveilutkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s