hanojen maailma

Malja-altaalle pitää löytää oikeanlainen hana kumppaniksi. Koska altaaseen ei todennäköisesti tule erillistä paikkaa hanalle, niin hanan on oltava korkeampaa mallia. Jälleen kerran, jos valitsisin hanan pelkästään muotoilun mukaan, niin saisin kyllä rahaa kulumaan. Mutta kun se ei ole mahdollista, niin on syytä rajoittaa etsintä keskihintaisiin hanoihin. Mutta kuinka paljon painaa esimerkiksi 100 euroa vaakakupissa, kun vasta painona on kauniimpi muotoilu? Siis otanko halvemman hanan kun se on ihan ok? Vai kalliimman jonka muotoilu on kauniimpi – vaikkakaan ei läheskään samaa luokkaa kuin se kaikista kallein, josta haaveili jo ennen taloprojektia? Kuvat mainittujen kauppojen nettisivuilta.

vessan hana, Kannustalon Lato

Onko kenelläkään kokemusta Hafan tai Noron hanoista? Hyviä, huonoja tai jotain siltä väliltä?

2 kommenttia artikkeliin ”hanojen maailma

  1. Meillä on Hansgrohet vessoissa, toimivat (pari kk käytössä vasta!). Varmista, että suosikissasi on bideehana (jos tarvitaan). Malja-altaassa kannattaa varmistaa, ettei altaan ulkopintaa alas valuva vesi aiheuta ongelmia mahdollisesti alle tulevalle tasolle.

    1. Tuo veden valuminen on tosiaan ihan hyvä huomio. Jukka jo torpeedoi minun ajopuutason kylpyhuoneeseen – ja siis ihan syystä. Vähän paremmin vettäpitävä puumateriaali voisi olla parempi idea 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s