Ensimmäiset ostokset

Raksaväsymys alkaa näkyä ainakin päätösten tekemisessä. En jaksaisi millään enää päättää yhtään asiaa. En päättää valaisimen paikkoja. En valita lattiakaivon kansia. En etsiä netistä edullisempia ratkaisuja. En kikkailla ja kierrellä, että saisin haluamani lopputuloksen budjetin rajoissa. Varsinkin kun oikean ratkaisun löytämiseen pitää ensin konsultoida putkimiestä tai sähkömiestä, keskustella Jukan kanssa ja vielä pohtia asiaa kirvesmiehen kanssa ja sitten googlettaa edullisimmat hinnat uudestaan. Niin hidasta. Huh.

Pienen uutuuden tuulahduksen kaiken päättämisen keskelle toi Helsingin shoppailukierros. Nyt ei päätetty hanojen merkkiä tai sisäoven kahvoja, vaan katsoimme sohvia ja nojatuoleja. Kirsi Valantin sohva säväytti materiaaleillaan. Sohvatyynyjen kohokuvio on aivan ihana ja untuvatäytteiset tyynyt toivat sohvaan rentoutta. Sohva on olemukseltaan kevyt, mutta samalla luonnonläheinen ja ajaton. Mikä parasta sohva tehdään jokaista osaa myöten Suomessa. Ja pitäähän Kannustalossa vähän Valantia olla – nuo kaksi kulkevat melkein käsikädessä. Se oli siis helppo päätös

Kuva Vepsäläisen sivuilta. Josta muuten saimme todella hyvää palvelua. Osaavaa ja ammattitaitoista. Saatoimme asioida Helsingin keskustan liikkeessä, mutta toimitus tulee Rovaniemen liikkeestä. Helppoa ja mutkatonta.

Kirsi Valanti, venla sohva

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Ensimmäiset ostokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s