Eteisen vessa

Olen pitkään odottanut inspiraation lähdettä eteisen vessaan. Tavoitteena on, että eteisen vessa seuraa talon muuta tyyliä, eli harmaan kiven ja puun yhdistelmää. Isoin pulma on ollut viemäriputkien ja vesiputkien sijoittelu. En saanut seinään asennettavaa hanaa, koska se olisi ollut meidän budjettiin liian kallis. Luulin kuitenkin saavani viemäriputken seinän sisälle, mutta toisin kävi. Vielä kun wc-istuinkin meni hieman eritavalla kun halusin, niin olisin voinut luovuttaa. Mutta pakko sitä on jotain keksiä. Täydellisen inspiraatio kuvan löysin Pinterestistä. Nyt vain ratkaisemaan nuo haastavat putket parhain päin. Valaisin on vielä löytämättä. Onko ideoita valkoisesta, todella yksikertaisesta ja kapealinjaisesta valaisimesta? Linkkejä saa jakaa!

eteisen vessa-01

Kivisen Basalto altaan olemme tilanneet Laattapisteeltä. Puutason teetämme paikallisella puusepällä ja ihan itse – katsotaan miten aika riittää. Hanaksi valitsimme Korkean Hansgrohen Metris hanan. Wc-istuimen takaisen seinään laitoimme samaa betonihenkistä laattaa kuin kylpyhuoneessakin (katso täältä). Loput seinä varmaan jää valkoiseksi, mutta ehkä voisi käyttää Tikkurilan struktuuri maaleja – se voisi tuoda hieman lisää karheutta tilaan.

2 kommenttia artikkeliin ”Eteisen vessa

  1. Flos All light Closed valaisin voisi äkkiseltää sopia, väri tosin ei valkoinen. saa vaikka teippaamalla kyllä värin vaihdettua. Torissa näyttäis vielä sopivasti olevan yksi myynnissä 😉

    1. Moi Jori! Hauskan näköinen tuo valaisin ja second hand saa meiltä ilman muuta isot pisteet! Etsin kuitenkin vielä hieman kapealinjaisempaa valaisinta ja valkoisuus on ihan ehdoton, jotta valaisin sulautuu seinään mahdollisimman hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s