Kannustalo talvitestattu

Saimme lattialämmityksen päälle joulukuun alussa. Onneksi, sillä joulun jälkeen lämpötilat ovat heitelleet kaikkea muutaman miinusasteen ja yli kolmenkympin pakkasasteen välillä. Nyt pakkanen on paukkunut ulkona kohta viikon verran ja Kannustalon seinät sekä ikkunat näyttävät pitävän pakkasen ulkona tehokkaasti. Lattian kuivuttua, ikkunoihinkaan ei enää keräänny kosteutta. Ainostaan ulko-ovista vetää hieman, mutta tuo pitäisi korjautua ovien säädöillä, sanoo Jukka. Mietimme pakettia tilatessa uskallammeko ottaa kiinteät ikkunat. Monet sanoivat, etteivät kiinteät ikkunat ole aivan yhtä tiiviit kuin avattavat (fiksummat kertokoot tuon logiikan) ja että kiinteissä ikkunoissa voi olla suurempi riski ikkunan huuruuntumiseen. Lattialämmityksen sijoittelu voi kuulemma vaikuttaa asiaan positiivisesti. Ehkäpä meillä on näin ollut. En kiinnittänyt niin paljoa huomiota siihen, miten läheltä ikkunaa uloimmat lattialämmitysputket kulkevat.

Kannustalon Lato

kannustalon lato

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kannustalo talvitestattu

  1. Hei ja kiitos mielenkiintoisesta blogista 🙂
    olemme itsekin rakennuspuuhissa latomaisen talon kanssa, ja kattokaltevuus mietityttää. muistatko, mikä se teillä on? kuvissamme kattotuolien korkeus lähentelee neljää metriä, ja se tuntuu yksikerroksessa talossa aika hurjalta.

    1. Hei, Kiitokset 🙂 Blogi on elänyt todellista hiljaiseloa työ projektin ja muuton varjossa – pahoitteluni. Kattokaltevuus on meidän talossa 1:1,5 – tuo on siis hieman loivempi kuin alkuperäisessä ladossa. Jyrkempään ei meillä kaava antanut periksi. Harjakorkeus on meillä 6,69. Tämä mallihan on suunniteltu niin että yläkertaan olisi voinut laittaa putkiullakon, mutta siihenkään ei meillä ollut kaavamääräysten takia mahdollisuuksia. / Kirsti

  2. Hei! Kiinnostaisi tietää minkävärinen talostanne tulee? Meille tulossa hieman ladonhenkinen talo ja näissä kuvissa tuo verhoilunväri on täydellinen, oletan että se on vielä pohjamaali?
    Kiitos tiedosta!

    1. Moi Kati, Tosiaan väri on talotehtaalta tullut pohjaväri. Kaavassa määrätään talo tumman harmaaksi, ja veikkaan että menemme todella tummalal sävyllä, jolloin antrasiitin väriset ovet ja ikkunat erottuvat hieman taustasta. Päätöstä ei tosin ole vielä tehty. Jos pohjavärin sävy kiinnostaa, niin sitä kannattaa kysyä suoraan Kannustalolta 🙂 / Kirsti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s