Sneak Peek – Olohuone

Suuret pahoitteluni blogihiljaisuudesta – ja vielä kaikkein mielenkiintoisimpaan hetkeen. Työprojekti yhdistettynä vauhdilla lähenevään muuttoon imi viimeisetkin vapaa-ajan rippeet. Blogi joutui väistymään.

Mutta nyt on siis Se viikonloppu käsillä. Muuttotarkastus meni läpi perjantaina. Enää muutama yksinkertainen asia, kuten sängyn kokoaminen ja lattioiden pesu, sitten koti olisi valmis –tai niin uskottelen edelleen itselleni. Todellisuudessa koti on varmaan lopullisesti valmis joskus 10 vuoden päästä, jos silloinkaan. Mutta sunnuntaina toivottavasti nukumme ensimmäistä kertaa uudessa kodissa.

Tässä pieni kurkistus muuttovalmiiseen (ei siis valmiiseen) olohuoneeseen. Oli ihanaa kaivaa Valantin sohva vihdoin muoveista, asetella ikkunoiden eteen ja juoda ensimmäiset kahvit metsää ihastellen. Kameran kaivamisen esille inspiroi aikuisiän adoption-kummitätini Eva, joka niin innokkaasti halusi päästä mukaan muuttopuuhiin. Kiitokset Eva inspiraatiosta!

Ps. Tässä muuten yksi kuva betonilattiasta ”oikeassa” ympäristössään – kun en kokeillut korostaa betonilattian muotoja ja värejä. Kauempaa katsottuna siis aika yksivärinen, mutta läheltä katsottuna todella vivahteikas.

Olohuoneen betonilattia ja Valantin sohva

 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Sneak Peek – Olohuone

    1. Kiitos Essi! Tästä se alkaa – uusi ja harmoninen elämä- tai jospa edes hieman vähemmän kiireinen 🙂 Mutta todellakin, nuo ikkunat ovat kyllä ihanat ja luminen metsä niiden takana ihanan rauhallinen.

  1. Heippa! Hienolta näyttää lattia! Miten on kestänyt kulutusta käytössä? Näkyykö paljon käytönjälkiä/haittaako ne 🙂 ?

    1. Moikka Suvi, Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Koko kevät ja kesä on mennyt työmatkoilla ja lomilla 🙂 Ajattelin ajankanssa laittaa vielä tarkempaa kirjoitusta lattian tämän hetkisestä tilasta. Mutta tässä muutama tämän hetken huomio. Kotona olemme asuneet todella vähän, eli suurelle kulutukselle lattia ei ole joutunut. Pienet tarhat (esim. keittiön lattiassa) on todella helppoa pyyhkiä pois. Remontin loppuvaiheessa, muutama lommo tuli työkalujen putoilessa lattialle, mutta ei sen kummenpaa kuin parkettiinkaan. Lattiaan jäi ihan pieni kolo, eikä tuo näytä siitä pahemmin lohkeilevan. Se minkä olen nyt huomannut on UV-säteilyn vaikutus pinnoitteeseen (siihen jota telataan ihan viimeiseksi lattian päälle). Telanvedon rajat ovat auringon valon myötä korostuneet jonkin verran, samalla kun itse pigmenttierot ovat mielestäni tasoittuneet. Toivottavasti nämä kommentit auttoivat 🙂 / Kirsti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s