Kurkistus keittiöön

Meille tuli siis Puustellin keittiö – kiitokset Rovaniemen Vuokolle mahtavasta yhteistyöstä! Vaikka kaikki ei ihan ensimmäisellä kerralla mennytkään kohdalleen, niin Puustelli hoiti hienosti reklamoinnit ja saimme tavarat raksalle. Kuvissa on vielä väärä uuni paikallaan. Oikea tuli viime perjantaina ja ensimmäiset leivonnaiset heti viikonloppuna!

Keittiö on juuri sellainen kuin me suunnittelimmekin. Kirjahylly olohuoneen puolella pehmentää keittiömäistä ilmettä ja musta tuo kontrastia valkoisiin kaappeihin, puu taas luo lämpöä kylmän betonilattian rinnalle.

Hayn Copenhagen -baarituolit tilasimme Formverkistä joululomilla. Aivan ihanaa palvelua ja todella mahtava valikoima – toisaalta on onni, että meillä on 1000 km matkaa tuohon liikkeeseen, muuten viettäisin siellä kaikki päivät.

Kannustalon Lato - puustellin keittiö

Kannustalon Lato - Puusellin keittiö

Kannustalon Lato - Puusellin keittiö

Viimeisessä kuvassa keittiön betonilattiaa – tykkään tuosta päivä päivältä enemmän – vaikka pitää kyllä sanoa että kevät auringossa pöly näkyy lattian pinnalla järkyttävän hyvin.

 

12 kommenttia artikkeliin ”Kurkistus keittiöön

  1. Kiitos Essi! Kaksi reunimmaista ovat jääkaappi ja pakastin, keskellä on ”aamiaiskaappi” mikrolla, eli siis mikron alla taso, jonne voi piilottaa juustohöylät ja muut vastaavat tuotteet. Tason alapuolella on vetolaatikoita mukeille ja laseille. Vieressä on näppärästi tiskikone, eli kupit on helppo nostaa suoraan koneesta kaappiin ja uunin yllä lisää tilaa laseille (meillä on niitä paljon). Viimeinen, ikkunan puolinen, kaappi on kokonaan ruoka-aineille. Saarekkeen puolelle siis jää lautaset, pannut ja kattilat, sekä muut sekalaiset, lastat, kupot ja kipot. Sekä kodinkone-laatikko, joka on siis reunimmainen vetolaatikko, jossa on pistorasia sisällä ja korkeutta riittävästi blenderille, leivänpaahtimelle yms. Nostan vain koneen pöydälle käytän tarvittavan ajan ja sujautan takaisin laatikkoon – ihan paras ominaisuus koko keittiössä  Keittiö ei ole kovin iso (saareke 3,30 m pitkä), mutta toimii hyvin kun kaikki kaapit ja paikat on hyvin suunniteltu. / Kirsti

 1. Meillä alkamassa nyt keväällä myös lato projekti. On niin hauska ollut seurata blogiasi, koska niin paljon on samankaltaista sisustusta tulossa meille. Tästä voit varmaan päätellä, että tykkään kovasti valinnoistanne.

  1. Moi Katja. Hauska kuulla! Lato on edelleen avain ihana valinta – valitsisin uudestaan jos nyt lähdettäisiin tekemään uutta taloa 🙂 En malta odottaa että saamme nyt kesällä terassit tehtyä ja talo maalattua. Muuttuu varmasti paljon ulkonäöltä. /Kirsti

 2. Tosi kiva keittiö. Tamminen kirjahylly antaa mukavaa lämpöä valkoisen keskelle. Suunnitelmakuvien perusteella teillä on kattilat ja pannut liesitason alla olevassa laatikostossa. Miten 60-senttinen kaluste toimii tuossa käytössä? Entä onko teillä lasit ja mukit vetolaatikoissa yksittäin vai pari päällekkäin? Miten paljon nuo kilisee, kun laatikkoa käyttää?

  1. Moi Minna! Anteeksi myöhästynyt vastaus.

   Meille tuo 60 cm laatikko riittää todella hyvin. Ylä laatikossa on kattilat (pienemmät kattilat päällekkäin) ja ala-laatikossa paistinpannut ja kattilankannet. Jos on enemmänkin kattiloita, niin tuo saattaa olla hieman liian ahdas.

   Lasit ja mukit ovat takaseinän puolella. Aktiivisessa käytössä olevat lasit / mukit ovat vetolaatikossa tiskikoneen viereisessä korkeassa kaapissa (jossa on myös mikro) – tuohon on todella näppärä nostaa tiskikoneesta puhtaat astiat. Viinilasit ja muut vähemmän käytössä olevat lasit ovat uunin yläpuolella tavallisella hyllyllä.

   Vetolaatikoissa pienet lasit ja mukit ovat kaksi päällekkäin – isommat omillaan. Aluksi nuo liikkuivat / kilisivät aika paljon, mutta ostimme Ikeasta muovisen alustan ja nyt tuo toimii todella hyvin.

   / Kirsti

 3. Hei! Todella kaunis keittiö teillä!

  Onko teidän saareke kuinka syvä? Kuvasta päätellen 90-100 cm? Osunko oikeaan? Suunnittelemma omaa keittiötä ja keittiöstäsi on hyvä katsella mittasuhteita kun suunnitelmissa myös komeroseinä + saareke yhdistelmä.

  Piret

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s