About us

Mista kaikki alkoi? Omat suunnitelmamme alkoivat keväällä 2013, kun päätimme vaihtaa purjeveneen ostamisen omakotitalon hankintaan. Samalla maailman ympäri purjehdus vaihtui muuttoon takaisin kotimaan kamaralle – omalle tontille ja omaan taloon. Kolme vuotta Huippuvuorilla oli näköjään meille riittävästi.

Projektin alkuvaiheessa, kun emme tienneet mitä haluamme tulevalta talolta tai miten sen edes toteutamme, oli rakennus bloggaajien laajasta kirjosta paljon apua. Kun rakentamisesta ei tiedä tuon taivaallista ja itselleen on hyvin epäselvää miten talo käytännössä rakentuu, oli toisten kirjoituksista paljon apua. Suuri kiitos siis kaikille, jotka ovat omia kokemuksiaan blogeissaan jakaneet! Virtuaalinen apu oli varsin tervetullutta jo pelkästään siksi, että joudumme tekemään kaiken suunnittelutyön etänä Huippuvuorilta käsin. Emme voineet käydä asuntonäyttöissä, emmekä messuilla ja materiaalit sekä kalusteet piti hahmottaa virtuaalisesti. Se vähäinen aika mitä meillä oli Suomessa, piti käyttää tehokkaasti. Jo tuolloin ajattelin että mikäli vain mahdollista, niin haluan tarjota saman avun toisille – siis jakaa meidän onnistumisen hetket sekä virheet ja kömmähdykset – joita tulee aivan varmasti – muille potentiaalisille rakentajille.

Tämä blogi lähtee siis liikkeelle virtuaalisen suunnittelun haasteista. Miten suunnitella oma koti etänä Huippuvuorilta käsin, kun lähimpään kauppaan on tuhat kilometriä ja vähintään puolentoista tunnin lentomatka? Syyskuusta alkaen olemme itse paikan päällä tontilla katsomassa elementtien pystyttämistä ja valvomassa rakennusprojektia. Odotan jo nyt innolla sitä hetkeä, kun pääsen oikeasti kauppoihin hypistelemään tavaroita ja voin vierailla kaupoissa useampaan otteeseen vaikka viikon välein. Mitä luksusta!

Tervetuloa mukaan Puronmutkaan, Kirsti & Jukka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s